Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników grzybów.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 164
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 19
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 164
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 19
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek. Dodać posiekany czosnek, cebulę i grzyby, podsmażyć. W tym samym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie. Gdy grzyby będą już miękkie zmniejszyć ogień i dolać śmietankę tak aby powstał gęsty sos. Chwilkę podsmażać, dodając szczyptę soli i pieprzu do smaku. Na koniec dodać bekon. Polać makaron. Smacznego! :)