Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hit naszej rodziny !!! Trzy składniki, szybkie wykonanie, a ile przyjemności smakowej dla podniebienia dla lubiących czosnek. Smakuje wyśmienicie do grillowanego mięsa, na chlebek jako podkład przygotowując kanapki. Można stosować również w/g własnego uznania.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 29
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 104
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 29
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 104
Składniki
Obieramy czosnek, natkę pietruszki z łodyżek i siekamy lub blendujemy.
Następnie do rozdrobnionej natki pietruszki z czosnkiem dodajemy taką ilość oleju aby było dość mokre ale nie pływało. Ja dodaję duży pęczek natki pietruszki i całą główkę czosnku (ok. 10-12 ząbków). Dokładnie mieszamy. Można do smaku posolić. Ja nie solę.
Konsystencję, każdy musi sam dopasować do swojego gustu i smaku.