Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na super przekąskę. U mnie zniknął ze stołu w mgnieniu oka
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Składniki
Pietruszkę umyć i posiekać, nie musi być drobno. Dodać czosnek, ser pokrojony w kostkę (może być inny, np. parmezan), migdały i oliwę z oliwek (dałam na oko). Wszystko zblendować. Pesto podałam z krakersami jako przekąskę, ale może być świetnym dodatkiem do makaronu. Smacznego!