Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Z pieczarek obciąć kapelusze. Nóżki przepuścić przez maszynkę i przesmażyć na 4 łyzkach masła. Nastepnie dodać cebulę. Smażyć, aż cały sok wyparuje, a masa bedzie prawie sucha. Na osobną patelnię włożyć masło, czosnek i kapelusze masą pieczrkową, ułożyć na patelni, przykryć i podgrzewać. Przed podaniem posypać koperkiem