Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń,pomysł na coś nowego na kanapki lub do obiadu.Pyszna na zimno i na ciepło także jest świetna.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
-cebule ,szczypiorek drobno siekamy -bułki moczymy w wodzie -ser żółty kroimy w kostkę mięso mielone wkładamy do miski i dodajemy do niego przyprawy(sól,pieprz,przyprawę do mięsa mielonego),cebule,szczypiorek,ser żółty,jajka,odciśnięte bułki i wyrabiamy dokładnie masę mielona(z białek jaj można ubić piane i dodać na samym końcu-będzie delikatniejsza) -podłużną formę wykładamy folia aluminiowa , smarujemy olejem i posypujemy bułką tarta pieczemy ok 1 godziny w temp. ok 180 st C długość formy:20 cm Smacznego!!