Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w ziołach mlecze ze świeżych śledzi.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
Mlecze układam na blasze z papierem do pieczenia, skrapiam oliwą posypuję przyprawami i gotowe! Kupiłam świeże śledzie, zostały mi z nich ikra i mlecze, ikra poszła do oleju z cebulką a mlecze chciałam spróbować w inny sposób.
Piekłam ryby i mlecze dodałam na blachę, na 15 minut w 180 stopniach. Mlecze po upieczeniu w konsystencji są lekko kremowe w środku, w smaku tylko lekko rybne- tymianek świetnie się komponuje.