Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis jest chyba moim ulubionym jeśli mam ochotę na szparagi solo. Niewiele przypraw, grillowane w piekarniku, a dobrej jakości oliwa i parmezan tylko podkreślają ich charakterystyczny smak. Jest to jeden ze smaków, które bez dwóch zdań kojarzą mi się z wiosną.
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1470
Brownie to klasyka, czekoladowych ciast, która sprawdza się z każdej okazji....
Odsłon: 33
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 18087
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 46
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1071
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1470
Brownie to klasyka, czekoladowych ciast, która sprawdza się z każdej okazji....
Odsłon: 33
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 18087
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 46
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1071
Składniki
Piekarnik nagrzać do temperatury 200C. Szparagi wymyć i obciąć końcówki. Ułożyć na blasze, polać gorącą wodą i włożyć do nagrzanego piekarnika. Po 10 minutach wyjąć szparagi z piekarnika, skropić oliwą, wyciśniętym sokiem z cytryny i parmezanem. Dodać sól i pieprz do smaku.