Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla osób w każdym wieku.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach tak aby w połowie były miękkie. Przeciąć jej na połówki i wyrzucić środki. Zostawiamy te kawałki przy których są skórki. Pokroić bekon z drobną kosteczkę i podsmażyć na maśle tak aby zrobił się chrupki. Na kawałki ugotowanych ziemniaków nałóż bekon i starty ser. Następnie włóż do piekarnika na tak długo, aż ser się roztopi.