Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
do miski wlac piwo i olej, wymieszac. powoli wsypywac maka wymieszana z proszkiem i sola, zagniesc ciasto.
ciasto rozwalkowac na grubosc ok pol centymetra, wycinac paseczki lub kwadraciki, posypac sezamem lub papryka, piec w nagrzanym tosterze, az ciasteczka porumienia.