Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Warzywny smakołyk. Pysznie smakuje z dodatkiem ogórka kwaszonego"
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkach, dodaj rozkłócone jajka, posiekaną dymkę i tartą bułkę, posól, wsyp curry i wymieszaj. Następnie nakładaj dużą łyżką na rozgrzany olej i smaż z obu stron. Osącz na papierowym ręczniku.
Na każdy placek nałóż łyżeczkę śmietany, porcję łososia, kilka piórek czerwonej cebuli, a następnie posyp koperkiem i pieprzem. Przed podaniem skrop rybę sokiem z cytryny.