Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle delikatne i pulchne placki na maślance podane z gorącymi truskawkami smakują naprawdę dobrze!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5415
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5415
Składniki
Owoce umyć, przełożyć do rondelka, zasypać cukrem i podgrzewać do cząstkowego rozpadu owoców. Jaja ubić z 2 łyżkami cukru na białą masę. Następnie wlać maślankę i zmiksować. Na końcu wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron. Podawać z gorącymi truskawkami :) Smacznego!