Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja placów ziemniaczanych, są delikatniejsze i bardzo smaczne
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Cukinię obrać, wydrążyć środek, zetrzeć na tarce ziemniaczane. Ziemniaki i cebule obrać i zetrzeć na tarce ziemniaczanej. Dodać jajka, skrobię ziemniaczaną, doprawić solą, pieprzem, słodką papryką i cukrem. Wszystko razem wymieszać łyżką i można smażyć. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu (u mnie smalec) na złoty kolor z obu stron. Gotowe.