Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyraziste w smaku ,gorąco polecam
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 74
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 74
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce ,kapustę drobno pokroić i odcisnąć sok,,cebulę drobno pokroić w kostkę,wszystko to razem wymieszać dodać jajka ,mąkę,doprawić solą i pieprzem i smażyc na srednim ogniu.Podawać z sosem śmietanowym.Życzę smacznego.
sos:śmietanę wymieszać z przyprawą tzatziki