Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekam na te pyszne pomidorki z utęsknieniem,kiedy pomidory są twarde i soczyście czerwone:)Dla mnie te pomidorki są najlepsze pod słońcem,każdy kto próbował jest nimi zachwycony:)Zastanawiałam się czy "sprzedać"dalej ten przepis,bo to taka moja perełka kulinarna ,ale się dzielę,a niech tam ...:)Uwaga:uzależnia;)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Pomidory umyć,wydrążyć miąższ ze środka łyżeczką.Posolić delikatnie w środku pomidora.
Przygotować kaszkę kuskus w/g opisu na opakowaniu,zalać wrzątkiem,lekko posolić i odstawić na chwilę.Ogórek konserwowy drobniutko posiekać,cebulę również drobniutko posiekać i dodać do kaszki.Tuńczyka dołożyć do reszty i doprawić do smaku solą i pieprzem.Do całości dodać majonez,ale nie za dużo ,trzeba uważać,żeby nie przedobrzyć,tylko do połączenia składników.Nadziać pomidorki farszem ,można dać małego kleksa majonezu na czubku farszu i zajadać:)