Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na imprezową przekąskę. Pomidory faszerowane są pastą serowo-jajeczną z czosnkiem. Bardzo prosto i bardzo smacznie. Zachęcam do spróbowania :-)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Jajka rozgnieść widelcem i zetrzeć na tarce. Przełożyć do miski, dodać tarty ser, jogurt, przeciśnięty czosnek, doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Następnie przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne. Pomidory faszerować przygotowaną pastą i gotowe SMACZNEGO!!!