Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane pomidory są wspaniałą przystawką na Wielkanoc. Sprawdzą się też idealnie na wyjątkowe śniadanie. Wybornie smakują z grzankami.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo, a po ich ustudzeniu pokroić w kostkę. 2. Szynkę pokroić w kostkę i dodać do jajek. 3. Pomidory umyć, ściąć z nich wierzchy i wydrążyć miąższ. 4. Kilka łyżek soku z pomidora przecisnąć przez sitko i połączyć z majonezem. 5. Szynkę i jajka połączyć z sosem. 6. Przyprawić solą, pieprzem i natką. 7. Wydrążone pomidory wypełnić przygotowanym nadzieniem. Po czym nałożyć wierzchy. Smacznego! :)