Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna i łatwa w przygotowaniu przekąska
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
pomidory umyj i osusz, zetnij wierzchołki i wyjmij miąższ. posyp w środku solą i pieprzem. mozzarellę odsącz zachowując zalewę. ser pokrój na małe kawałki i wymieszaj z bazylią. zalewę połącz z oliwą i octem. dopraw solą i pieprzem. mozzarellę z bazyliąpolej tym sosem, odstaw na kilka minut, by mógł wsiąknąć. pomidory wypełnij nadzieniem. SMACZNEGO!!!