Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedrogie, smaczne, łatwe w przygotowaniu. Stanowi świetny dodatek do dań mięsnych z grilla jak również może być zarówno świetną przystawką i przekąską.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Składniki
Pomidory umyć. Odciąć w 4/5 wysokości i wydrążyć.
Przygotowujemy nadzienie. Czosnek i oliwki bardzo drobno posiekać. Ser zetrzeć na małych oczkach. Kukurydzę odsączyć. następnie do miski wykładamy całość majonezu i jogurtu, po czym dodajemy kolejno: czosnek oliwki, ser i kukurydzę. Wszystko delikatnie mieszamy do połączenia składników. Całość doprawiamy pieprzem, solą do smaku i odstawiamy do lodówki na 20 minut.
Tak przygotowane nadzienie nakładamy do wydrążonych pomidorów. Napełnione i udekorowane bazylią pomidory układamy na półmisku przystrojonym liściami sałaty.
Smacznego