Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5236
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5236
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Składniki
Pomidory umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem ściąć wierzchy. Łyżeczką wydrążyć miąższ. Mielone mięso wymieszać z przyprywą, doprawić solą oraz pieprzem. Wnętrza pomidorów wypełnić masą z mięsa i ponownie przykryć odciętym wierzchem. Żaroodporne naczynie wysmarować oliwą, układać w nim faszerowane pomidory. Piec w temp. 220° C. Gotową potrawę udekorować na półmisku różyczkami kalafiora i listkami bazylii.