Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory zimą nie są dobre,ale można z nich przyrządzić smaczne danie.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Składniki
Pomidory pokroić na grube plastry.
Wymieszać oliwę z sosem sojowym , przeciśniętym przez praskę czosnkiem , solą i pieprzem.
Tą zaprawą polać plastry pomidorów i marynować je 15 minut. Przewrócić na drugą stronę i znów marynować 15 minut.
Rozgrzać na patelni masło, oprószyć pomidory mąką i smażyć na średnim ogniu po 3 minuty z każdej strony.
Usmażone posypać natką pietruszki . Podawać gorące.