Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co podać na pożywne, weekendowe śniadanie? Niech na waszym stole zagości ta prosta pasta kanapkowa z awokado. Jej zrobienie zajmuje dosłownie kilka minut, a efekt zachwyca.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 423
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 423
Składniki
Awokado dokładnie umyj i obierz. Włóż do miski razem z twarogiem. Wymieszaj na pastę widelcem. Odstaw.
Suszone pomidory drobno posiekaj. Dorzuć do miski z twarogiem i awokado. Ogórka umyj i drobno posiekaj. Dodaj do reszty.
Dorzuć do pasty sól i pieprz oraz sok z cytryny. Wymieszaj i próbuj. W razie potrzeby dopraw.
Podawaj z odrobiną szczypiorku. Pasta doskonale smakuje na kanapce z chleba na zakwasie. Pychotka!