Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
miska, nóż, tarka, łyżka, patelnia,
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Bułki przekroić na połówki. Pieczarki oczyścić , pokroić i podsmażyć z cebulą na oleju - wystudzić. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Każdą połówkę bułki posmarować passatom pomidorową lub ketchupem nałożyć podsmażone pieczarki i posypać startym żółtym serem. Ułożyć na ruszcie , włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 180 stopniach do całkowitego rozpuszczenia sera. Smacznego
Zapiekanki gotowe do zapiekania.
Zapiekanki gotowe do podania.