Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite proziaczki, bardzo dobre do kawki lub herbatki.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 43
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1592
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 43
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1592
Składniki
Z wszystkich składników zarobić ciasto. Jak będzie się lepić, można podsypać troszkę maka.
Po wyrobieniu ciasta zrobic małe placki i trochę rozwałkować.
Smażyć na wolnym ogniu na oleju, lub smalcu. SMACZNEGO!!!