Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do pracy na drugie śniadanie. Połączenie ryby, serów oraz papryki to smaczne co nie co.
blaszka do pieczenia 24 x 35 cm , blender
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 59
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 131
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9484
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 186
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 34
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 59
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 131
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9484
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 186
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 34
Składniki
Obrać mięso z makreli. Paprykę umyć pokroić. Do naczynia włożyć mięso z makreli , serek puszysty oraz utarty żółty i paprykę, całość zbledować, dodać zioła prowansalskie i wymieszać. Ciasto francuskie rozłożyć i posmarować przygotowaną pastą.
Zwinąć w rulon i pokroić na części. Jajko roztrzepać posmarować i posypać sezamem. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , piec 25 - 30 minut , do dobrego zrumienienia.