Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na sylwestra z krakersami i pastą rybną.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę. Tuńczyka rozdrobnij za pomocą widelca. Ogórki, pomidory i cebulę pokrój w drobną kostkę, koperek posiekaj.
Wszystko dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Krakersy smaruj przygotowaną pastą i układaj warstwowo krakers, łyżka pasty, kolejny krakers, pasta i tak układaj trzy krakersy, trzy warstwy pasty . Możesz również ułożyć dowolnie po jednym krakersie a na nim pasta lub dwa krakersy przełożone pastą.
Możesz również podać pastę w salaterce a obok krakersy, wtedy każdy z gości sam przygotowuje sobie przekąskę. Polecam.