Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na Święta, przepyszny matias z warzywną sałatką z majonezem
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 131
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 131
Składniki
Ziemniaki i jaja trzeba ugotować. Ziemniaki , jaja i jabłko trze się na grubym oczku a pora można drobno posiekać. Warzywa układa się warstwami i smaruje pomiędzy majonezem. Jedno jajo pozostawiłam do dekoracji. Warzyw nie trzeba solić, śledź jest wystarczająco słony.
Smacznego :)