Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czasami chyba wszyscy....na chwilkę, tracimy wenę do " mieszania w garach "... i wtedy właśnie powstają takie oto błyskawiczne i smakowite przekąski ;-))) gotowe w przysłowiowe 5 minut ;-)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
avocado myjemy,kroimy na pół,usuwamy pestki dwie połowy kroimy na plastry grubsze i układamy na chlebku,dociskając lekko widelcem spryskujemy sokiem z cytryny,podlewamy oliwą z oliwek doprawiamy chilli,pieprzami,solą i czosnkiem posypujemy natką pietruszki I gotowe ;-)
Smacznego ;-)