Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, szybka w przygotowaniu a zarazem smaczna przekąska z chleba tostowego. Idealna na różne przyjęcia. Można zamiast w piekarniku upiec na grillu.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
1. Kromki chleba rozkładam, rozwałkowuje wałkiem. 2. Majonez mieszam z ketchupem, sosem smaruje cienko każdą kromkę chleba.
3. Następnie układam po pół plastra żółtego sera i pasek papryki konserwowej
4. Chleb zwijam w roladki, owijam każdą kromkę dwoma paskami boczku. 5. Roladki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C.
6. Przekąska gotowa. 7. Smacznego.