Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
1. pieczarki umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebule drobno posiekać, poddusić na maśle, dodać pieczarki, dusić do odparowania płynu, doprawić solą i pieprzem, przestudzić, na koniec dodać starty ser, wymieszać, 2. chleb tostowy rozwałkować, nałożyć farsz, złożyć na pół, lekko docisnąć, żeby brzegi się skleiły, 3. grzanki posmarować z wierzchu miękkim masłem, zapiekać ok 5-8 min w piekarniku nagrzanym do 175 st, podawać z ketchupem smacznego