Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 234
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 234
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać, osuszyć i pokroić w plastry. Ułożyć na półmisku oprószyć solą i pieprzem , cebulę obrać, pokroić w plasterki, sparzyć wrzątkiem i obłożyć pomidory. Sardynki odsączyć z oleju, położyć na pomidorach, do oleju po sardynkach dodać zmiażdżony czosnek, wymieszać i polać przystawkę. Obłożyć świeżymi ziołami i podawać z pieczywem.