Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny(zdrowszy) sposób na puree
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2319
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2319
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Składniki
Ziemniaki obrać, ugotować. Czosnek upiec w "ubranku" w piekarniku (ok 40 minut).
Do ziemniaków wycisnąć upieczony czosnek, dodać 3 łyżki oliwy, zmielić blenderem lub utłuc.
Podawać ze świeżo posiekanymi ziołami- ja lubię z kolendrą, ale pyszne jest także z koperkiem
Jako dodatek do mięs, warzyw. Przepis z programu Jedz i chudnij TVN Style:)