Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik, którym zajada się cała moja rodzinka i znajomi.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 18
Składniki
CIASTO wyrobić z podanych składników. 2/3 ciasta rozwałkować na formę, 1/3 ciasta wkładamy do zamrażalki.
MASA SEROWA: Wyrobić z podanych składników. Masę tę wylewamy na ciasto. Na ser wykładamy brzoskwinie ( podzielone na 8 części). Na to wyłożyć pianę z białek ( Białka, które nie zostały zużyte plus 3/4 szklanki cukru ). Na pianę utrzeć na tarce ciasto z zamrażalki. Piec 1 godzinę w temp 180-200 stopni.