Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co może skuteczniej przyciągnąć spożywających niż powrót dawno wyrzuconego z menu, ale owianego legendą smakołyku?
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 85
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 85
Składniki
Pokroić pierś z kurczaka w paski i zamarynować w sosie tabasco i z papryczką chili i wstawiamy do lodówki na około 2-3 godziny.
Wrzucamy wszystkie przyprawy do mąki i mieszamy wszystko razem i panierujemy kurczaka a potem wkładamy do wody.
Smażymy kurczaka temperatura około 170 stopni.
Na tortilli kładziemy kawałki kurczaka następnie polewamy sosem BBQ i dajemy obficie żółtego sera a następnie opiekamy tortille z dwóch stron.Smacznego:D