Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na oryginalną przystawkę, przekąskę do pracy lub po prostu coś pysznego? Koniecznie sięgnij po przepis na roladę serową z pieczarkami! Wygląda i smakuje obłędnie!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
W miseczce mieszamy jajka z majonezem oraz tartym serem. Przygotowaną masę wylewamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 180°C przez około 20 minut. W tym czasie na patelni dusimy cebulę wraz z pieczarkami, dodajemy przyprawy do smaku. Piersi z kurczaka rozbijamy tłuczkiem i wykładamy na wcześniej upieczone ciasto. Całość przyprawiamy i na górę wykładamy podsmażone pieczarki z cebulą. Roladę zwijamy i pieczemy w temperaturze 180°C (góra-dół) przez około 40 minut.