Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna,bardzo polecam:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 224
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 224
Składniki
Szpinak rozmrozić,udusić z dodatkiem czosnku przeciśniętego przez praskę.Osobno zrobić zasmażkę i dodać do szpinaku,posolić do smaku. Ciasto francuskie rozwinąć ,posmarować koncentratem,na wierzch położyć plasterki sera żółtego i wystudzony szpinak. Zwinąć w roladę zakładając końce do środka. Dać do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do zrumienienia ciasta. Smacznego życzę!