Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Jajka obrać, drobno posiekać. Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Pestki słonecznika uprażyć na patelni. Kiełki sojowe włożyć do wrzącej wody, gotować minutę, odcedzić, posiekać. Majonez wymieszać staran-nie ze śmietaną, przyprawić odrobiną cukru, solą i piep-rzem. Posiekane jajka, ser, pestki, kiełki, rzodkiewki włożyć do miseczki, dodać posiekany czosnek oraz 3 łyżki sosu majonezowo-śmietanowego. Wymieszać. Farsz nałożyć na umyte i osuszone liście sałaty, zwinąć je. Ułożyć roladki na półmisku. Udekorować rzodkiewkami, schłodzić.