Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka imprezowa przekąska sprawdza się na na każdej imprezie. Niewiele składników i niewiele pracy a efekt bardzo przyjemny wizualnie i smakowo. Roladki z sera i szynki z dwoma farszami. Łagodnym i ostrym.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Przygotowujemy 2 farsze. 1. Gotujemy jajka na twardo. Rozgniatamy je widelcem lub trzemy na tarce o małych oczkach. Dodajemy chrzan ( wg uznania jak ostre lubicie smaki ), 1 łyżeczkę majonezu. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. 2. Do miski wkładamy 2 serki topione, rozgniatamy je widelcem. Dodajemy chrupiące ziarenka dyni i słonecznika również wg uznania jak bardzo mają nam chrupać w farszu. Na stole rozkładamy szynkę i ser. Smarujemy naszymi farszami i zwijamy w efektowne roladki.