Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na świątecznym stole i nie tylko.Świetnie sprawdzą się na każdej imprezce.Serdeczne polecam:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 267
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 267
Składniki
Rzodkiewkę drobno pokroić ,dać do serka , dodać łyżeczkę chrzanu posolić do smaku i wymieszać. Kłaść na plaster szynki ,małą porcje ,rozsmarować. Na szynkę położyć plasterek ogórka i posypać zieloną cebulką. Zwinąć w roladkę. Tak postąpić z następnymi plastrami szynki Niestety zdjęcie nie wyszło.
Plaster szynki posmarować serkiem.Na kraju położyć łososia wędzonego,posypać koperkiem i dać plasterek ogórka. Zwinąć w roladkę.
Do serka jaki pozostał ,dodać łyżkę tartej mozzarelli ,łyżeczkę musztardy sarepskiej.Rozsmarować na szynce,położyć plasterek papryki z zalewy i kawałeczek selera naciowego,zwinąć. Roladki dać do lodówki by stężały.
Smacznego życzę!