Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo efektowne. Każdy z nimi sobie poradzi.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Paprykę i 10 oliwek pokrój w drobniutką kosteczkę. Dodaj je do serka. Wymieszaj dokładnie. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Tortille posmaruj grubo serkiem, zwiń w rulonik. Krój po skosie na 1,5 cm paski. Przekłuj każdy kawałek wykałaczką. Na wierzchu umieść oliwkę, ozdób listkiem bazylii