Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa bardzo smaczna jako drugie danie lub jako danie gorące na przyjęciu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9005
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 202
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 474
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9005
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 202
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 474
Składniki
Składniki na masę mięsną włożyć do miski i dobrze wyrobić. podzielić na 4 części. Każdą parówkę ciasno owinąć liściem kapusty i obłożyć masą mięsną. Powstanie duża rolada. Rolady obsmażyć na gorącym oleju żeby mięso się dobrze skleiło. Przełożyć do rondla zalać gorącym wywarem który można zrobić z kostki rosołowej lub wg własnego uznania. Dusić 30 min. Podawać z ziemniakami i kapustą lub innymi jarzynami, surówkami, pasują wszystkie. Smacznego