Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo rozgrzewająca, odżywcza zapiekanka na chłodniejsze wieczory. Szybkie i łatwe danie. Nie jestem zbyt dobrym fotografem, zdjęcie nie oddaje pyszności tej zapiekanki, a jedynie służy przykuciu uwagi.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Nastawić piekarnik na 100C. Bagietkę przeciąć w pół. Na patelni na maśle, szybko przesmażyć pokrojonego w cienkie plasterki pora oraz starty czosnek. Zmieszać z resztą masła i posmarować bagietkę. Posypać szczyptę czarnuszki. Ser zetrzeć lub ułożyć plastry. Zapiekać aż ser się rozpuści. Podawać z sosem majonezowo-jogurtowym, majonezem lub kechupem.