Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa, która zawsze dobrze smakuje
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 166
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 97
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 166
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 97
Składniki
1. rybę rozmrozić, osuszyć ręcznikiem z nadmiaru wody, pokropić sokiem z cytryny, posolić, obtoczyć w mące, usmażyć na rozgrzanym oleju, 2. warzywa obrać, pokroić w cieniutkie słupki a pora w plasterki, rozgrzać olej, wrzucić pora, liść laurowy oraz ziele angielskie, chwilę smażyć razem, dodać pozostałe warzywa, przesmażyć, zalać niewielką ilością gorącej wody, posolić, dusić do miękkości, dodać koncentrat pomidorowy, gotować jeszcze ok 5 min, doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką, 3. w naczyniu ułożyć cześć warzyw, następnie warstwę ryby, przykryć pozostałymi warzywami, odstawić na kilka godzin, podawać na ciepło lub zimno smacznego