Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nie do znudzenia:))))
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 73
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 73
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Składniki
zalewa octowa:3szkl wody,5 łyżek octu,pól szkl oleju,3łyzeczki koncentratu pomidorowego,3 łyżeczki keczupu,2 liście laurowe,ziele angielskie4-5 ziarenek,pieprz6-7 ziarenek,cukier 4-5 łyżeczek,łyżeczka soli. wszystkie składniki wkładam do garnka i nastawiam na gaz żeby się zagotowały.zalewa potrzebna jest gorąca:)
przygotować ciasto naleśnikowe,tyle ze musi być ono gęściejsze żeby ni spływało z ryby:)doprawić przyprawą do ryb lub wegetą wedle uznania:) smażyć na oleju rybkę z obu stron.w naczyniu żaroodpornym lub w misce układać kolejno warstwami rybę posypując warzywami przykryć rybą i znów warzywami do wyczerpania:)zalać goracą zalewą i przykryć.ryba jest najlepsza następnego dnia kiedy ciasto wpije część zalewy:))))