Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym przepisie użyłam ricotty słonej, dojrzewającej, co w połączeniu z innymi dodatkami uczyniło tę sałatkę naprawdę smaczną. Polecam!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Sałatę opłukać, porwać, dodać paprykę i ricottę pokrojoną w kostkę. Następnie dodać pokrojone oliwki, zioła prowansalskie oraz kucharka, wymieszać.
Przed samym podaniem sałatkę wymieszać z jogurtem greckim. Podawać od razu po przygotowaniu. Smacznego!