Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8430
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 189
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 419
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8430
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 189
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 419
Składniki
Wszystkie produkty drobno pokrojone układamy warstwami, najlepiej w przezroczystej misce, zaczynając od samego dołu. 1 - warstwa seler, 2 - warstwa kukurydza, 3 - warstwa ananas, 4 - warstwa szynka, 5 - warstwa por, 6 - warstwa majonez (gruba warstwa najlepiej Winiary) 7 - warstwa ser żółty (starty na drobnych oczkach). Po ułożeniu warstw nie mieszać wstawić do lodówki najlepiej na całą noc. Smacznego.