Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni z połową przyprawy gyros następnie wyciągnąć łyżką cedzakową kurczaka i na ten sam olej wrzucić cebule pokrojoną w pół talarki i dać troszkę przyprawy gyros ogórki pokroić w kostkę
układać warstwami: kurczak,cebulka,polać to ketchupem pikantnym tak by wszystko przykryło,następnie kukurydza,ogórek sos czosnkowy i na sos pekińska pokrojona w paseczki i posypać wegetą
sos czosnkowy: 3 łyżki śmietany,3 łyżki majonezu 4-6 ząbków czosnku wycisnąć i wstawić na około 30 min do lodówki (przed wylaniem na warstwę ogórka) sałatkę wstawić na 2-3 godziny do lodówki