Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna do wykonania. Przepyszna i uwielbiana przez rodzinkę i wszystkich znajomych.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
Paluszki krabowe, seler i por kroimy na plasterki. Robimy sos z majonezu i ketchupu. Łączymy wszystko i dokładnie mieszamy.
Czekamy ok. 1 godzinki - spoglądając tęsknie w kierunku lodówki gdzie wkładamy miseczkę. Możemy już zacząć pałaszować.