Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tę sałatkę znalazłam w zapiskach kulinarnych mojej babci.Jest to inna odmiana tradycyjnej jarzynówki.Dodatek kalafiora daje fajny smak sałatce.Teraz robię tylko taką wersję,bo najbardziej mi smakuje:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 627
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 190
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 627
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 190
Składniki
Kalafior,seler,marchew,pietruszkę ugotować i pokroić w kostkę.Jabłko również pokroić w kostkę.Ogórki kiszone obrać ze skórki i drobno posiekać,cebulę również.Wszystkie składniki wymieszać,dodać groszek.
Majonez wymieszać ze śmietaną,dodać trochę musztardy do smaku,przyprawić solą i pieprzem,wymieszać na gładko.Dodać sos do pokrojonych składników,wymieszać.Schłodzić w lodówce.