Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiadowa sałatka na ciepło
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Pieczarki, papryke, cebulę kroimy w grubą kostkę i podsmażamy na margarynie lub maśle. Na koniec dodajemy pokrojoną w kostkę kapustę pekińską i dusimy przez chwilę. doprawiamy do smaku.