Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka doskonale nadaje się na elegancką imprezę, grilla lub na śniadanie.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 66
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 66
Składniki
Pieczarki obrać, zalać wodą, ugotować i pokroić w kostkę.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kotkę.
Ser żółty pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać - pieczarki, ser, jajka i odsączoną kukurydzę.
Na koniec doprawić ziołami do sałatek (ja używam firmy Kamis), solą, pieprzem i wymieszać z majonezem.